Home
Over ons
Onze diensten
Cloud toepassingen
Nieuws/(t)weetjes
English
Contactformulier
Privacy & cookies

 

 ARA Administratieve dienstverlening

 

Cloud toepassingen

 

Door de moderne technologieën wordt het steeds eenvoudiger voor de ondernemer zelf de administratie bij te houden, zeker met behulp van een cloud toepassing.

Factuur maken, versturen en volgen is eenvoudig en snel, bonnen en inkoopfacturen worden in de administratie geplaatst (nooit meer een bon kwijt!) en bankmutaties kunnen eenvoudig ingelezen (in sommige gevallen met een directe koppeling) en verwerkt worden. En je kunt altijd en overal bij je administratie. De software en je adminstratie is veilig en je hoeft je geen zorgen te maken over updates.

Maar soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Bijvoorbeeld hulp bij het opzetten en de inrichting van de administratie bij de start of overstap. Of een kwartaalcheck, voor de BTW aangifte gedaan wordt; hulp bij het opstellen van een jaarrekening. Maar ook het verwerken van de inkomende bonnen en facturen en het verwerken van memoriaalposten. Er zijn vele varianten van samenwerking denkbaar, en ARA kan in al deze gevallen helpen, tegen redelijke tarieven (vast maandbedrag of afrekenen per uur). Alles in overleg natuurlijk. 

ARA werkt met een aantal cloudtoepassingen: MoneyBirdKing Anywhere en e-boekhouden.  

Neem via het contactformulier contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

 

 
ARA Administratieve Dienstverlening ~ Molenkade 20 R32 ~ 3645 AX VINKEVEEN